Parket renovatie

Wij zorgen dat uw parketvloer er weer zo goed als nieuw uit gaat zien!

Ook uw vloer heeft het zwaar te voorduren, wat dacht u van het verschuiven van meubels en de temperatuurverschillen buiten? Wij kunnen de gehele renovatie van uw parketvloer verzorgen. Na het renoveren zal uw vloer er weer uit zien als nieuw, dat kost een stuk minder dan een gehele nieuwe vloer.

Het renoveren door Qhuis Verfraaier

Qinterieur zal uw gehele bestaande vloer volledig opknappen. Denk bijvoorbeeld aan het schuren en vellingen frezen van uw vloer. Maar ook kunnen wij beschadigde vloerdelen voor u vervangen en plinten of plaklijsten vervangen. Dankzij de speciale middelen die Qhuis Verfraaier gebruikt zal uw parketvloer na de renovatie weer stralen als vanouds.

Bent u aan het verbouwen?

Wilt u graag een uitbouw aan uw huis plaatsen en zoekt u een bedrijf dat uw bestaande vloer door kan leggen zodat er geen verschil te zien is? Qhuis Verfraaier doet dit graag voor u. Ook traprenovatie valt onder het doorleggen van uw parketvloer, het zou immers zonde zijn als er een duidelijke verschil tussen de vloer en de trap te zien is.

Wij kleuren uw vloer!

Voor de kleur van uw parketvloer heeft u vele keuzes. U kunt ervoor kiezen om uw vloer een compleet andere kleur te geven, wij kunnen u alle denkbare kleuren bieden. Maar ook kunt u ervoor kiezen om uw verkleurde parketvloer weer naar de originele kleur terug te halen of juist een iets andere tint.